Please update your Flash Player to view content.

Praktijklessen auto (B)

De praktijklessen voor de auto beginnen bij je thuis, vanaf je school, je werk of ergens anders, in overleg is dit te regelen. We lessen met 2 rode Seat Leon's.

 

Wij houden voor jou een instructievorderingen kaart bij, daarop wordt bijgehouden welke les onderdelen je al beheerst, wat je eventueel nog moet herhalen, welke les onderdelen je nog niet hebt geoefend en welke onderdelen van de lessen voldoende zijn.

 

Tijdens de rijlessen zullen we je stap voor stap begeleiden en uitleggen hoe je iets moet doen en waarom, zodat je straks zo goed mogelijk voorbereidt bent voor je praktijkexamen, maar natuurlijk willen wij ook dat je na je praktijkexamen veilig op weg kunt. Onze doelstelling is om je op te leiden tot een goede maar ook een veilige verkeersdeelnemer!

 

Wanneer je een tijdje hebt gelest kun je kiezen voor een Tussen Tijdse Toets, soms raden wij je dit aan om te doen, we zullen je dan ook uitleggen waarom. Wanneer je bijvoorbeeld erg zenuwachtig bent voor het examen kan het goed zijn om wel de TTT te doen, dan heb je immers al kennis gemaakt met het CBR en weet je precies wat ze van jou verwachten tijdens het examen. Je bent echter nooit verplicht om een Tussen Tijdse Toets te doen maar het heeft wel zijn voordelen:

 

·         heb je een voldoende voor de bijzondere verrichtingen dan hoef je deze op het examen niet meer te doen

·         je krijgt te horen wat je moet verbeteren voor je daadwerkelijke examen, zodat je je nog beter kunt voorbereiden

 

Wil je graag een spoed opleiding volgen, dat is in overleg mogelijk.

 

 

 

 
:

Contact ons

Kanaal A. N.Z. 214
Emmercompascuüm
Drenthe
7881KV
Nederland
Tel    : 0591-354422
E-mail    : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Machtig Autorijschool Proficiat

             2213G8

Klik Hier!